Nis

Üst öğrenim kurumu tanıtımı kapsamında 4.sınıf ögrencilerimize, ortaokul tanıtım programı  Rehber Öğretmenimiz  Meral ŞEN tarafından uygulandı.

Nis

3-H SINIFI ÖNCÜLÜĞÜNDE BAŞLATILIP OKULUMUZ GENELİNDE UYGULANAN "RAMAZANIM İYİLİKLE GÜZELLEŞSİN" PROJESİ 2. HAFTA ETKİNLİKLERİNİ TAMAMLADI.

2.HAFTAMIZI DA İYİLİK ŞİARIMIZ OLSUN DİYEREK YİNE İYİLİKLERLE DOLU GEÇİRDİK.

Mrt

3 / H SINIFININ BAŞLATTIĞI "RAMAZANIM İYİLİKLE GÜZELLEŞSİN"PROJESİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ, İYİLİĞİN HAYATIN HER ALANINDA YAPILABİLECEĞİNİ RAMAZAN AYI  BOYUNCA HER GÜNE BİR İYİLİK ETKİNLİK İLE GÖSTERDİLER.

1.HAFTAMIZ VE YAPILAN ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında okulumuz 3-H Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Harika ALKIŞ öncülüğünde Ramazan ayı boyunca yürütülecek olan "Ramazanım İyilikle Güzelleşsin" projesini başlattılar.

Projede Ramazan ayı boyunca İYİLİK temasının öğrenciler tarafından uygulanması ve böylece öğrencilerimizin iyilik yapma eğilimlerinin geliştirmesi amaçlanmaktadır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı okulumuzda çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı yapıldı.

Mrt

3-H SINIFI DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ,DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİNDEN OLAN ATASÖZÜ, DEYİM, FIKRA, MANİ VE BİLMECELERDEN DERLEDİKLERİ  DRAMAYI OKULUMUZUN KONFERANS SALONUNDA SUNDULAR.

KATILIM GÖSTEREN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle deprem bilincinin oluşturulması amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okul Sporları Satranç turnuvasında okulumuz öğrencileri Minikler Kızlar kategorisinde il genelinde 3. olmuştur.

Şbt

Malatya Çocuk izleme Merkezi tarafından okulumuz dördüncü sınıf öğrencilerine akran zorbalığı konusunda eğitim verildi.

Şbt

2/C Sınıfından Kerim Poyraz DOĞAN Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Radyo Pati Çocuk radyosu tarafından düzenlenen "Kap Bizden Doldurmak Sizden '' yarışmasında sokak hayvanları için yaptığı yiyecek kabı ile  1. oldu. Kendisini duyarlılığından dolayı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzdan Hatice AKYÜZ, Demet İNCEBAY ve Handan TÜRKMEN Uluslararası bir proje olan Oyun İyileştirir (Game İmproves) projesinde yer alıyorlar. Projede keyifli oyunlar oynanıyor. Kurucu ortağımız Ukrayna'dan. Bugüne kadar birçok oyun oynayarak öğrencilerinin gelişimine katkıda bulundular.

Ock

Bizler Kazım Karabekir İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri olarak  bu soğuk kış günlerinde bizim gibi çocuk olan Filistin’deki kardeşlerimizi unutmadık. Onlar için kendi ellerimiz ile ilmek ilmek dokuduk atkılarımızı. Bir ilmekte sen at dedik. Sevgi ile içimizden gelerek yürekleri ısıtmak istedik. Karınca misali onların kalbine dokunmak ,yanınızdayız demek istedik. Bizler inanıyoruz bir gün bütün çocukların gülümsediği bir dünya olacak yaşadığımız dünya. Tüm çocuklar gülsün ağlamasın. Tüm çocuklar mutlu olsun üzülmesin.Atkılarımız onları ısıtsın güç versin.Tüm çocukların gülümsediği bir dünya olması dileğiyle.