Kas

Okulumuz öğretmenlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli uzmanlar tarafından Okul Çağı Dİyabet Eğitimi verildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Nice Yüzyıllara

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiyemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıflarca yüzer ağaç dikme etkinliğine Okulumuz 2-C Sınıfı da katıldı.

Ekm

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Ebru KARAKÖSE tarafından sunulan Geleceğe Yön Verecek İHA Teknolojileri ve Uçuş Operasyonları programına katıldı.

Ekm

Battalgazi Belediyesi Çevre ve Şehircilik Biriminin yürüttüğü Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Projesi kapsamında proje yürüyücüleri tarafından okulumuz öğrencilerine eğitim verildi. Eğitim sonunda öğrencilerimize kalemlik, broşür ve kitapçık gibi hediyeler dağıtıldı.

Ekm

Okulumuzda Dünya Afet Azaltma Günü etkinlikleri yapılarak öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Dünya Afet Azaltma Günü Özel Gün Bülteni hazırlanıp sınıfllara dağıtılarak farkındalık oluşturuldu.

Ekm

Çarşamba günleri 1. Ders saati okulumuzda kitap okuma saati olup öğretmen ve öğrenciler aynı anda kitap okumaktadır.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası programı yapıldı.

Ekm

Okulumuz 4/E Sınıfi öğrencileri ile birlikte Malatya 100.Yıl İl Halk Kütüphanesi açılış programınına katıldık. Kütüphanemiz şehrimize hayırlı olsun.

Ekm

4-F Sınıfı öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında hayvan sevgisini pekiştirmek amacıyla kediler için mama hazırladı.

Eyl

Uyum Haftası nedeniyle Battalgazi Belediyesi tarafından okulumuz ziyaret edilip, anaokulu ve ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimize hediyeler verildi. Battalgazi Belediyesi  ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER' e teşekkür ederiz.

Eyl

GAZİ İLKOKULU MÜDÜRÜ İKEN OKULUMUZA  ATAMASI YAPILAN AHMET YILDIZHAN GÖREVE BAŞLAMIŞTIR

Ağu

1 EKİM 2014- 4 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDA OKUL MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPAN ORHAN TOKMAK'A VE MÜDÜR YARDIMCISI ŞERİF KAHVECİ'YE OKULUMUZA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.OKUL MÜDÜRÜ ORHAN TOKMAK TAYİNİNİN GAZİ İLKOKULUNA ÇIKMASI NEDENİYLE VEDA MESAJI YAYINLADI.

KAZIM KARABEKİR İLKOKULU AİLESİNE,

01.10.2014 tarihinden bu yana sürdürdüğüm Kazım Karabekir İlkokulu okul müdürlüğü görevinden Ağustos 2023 tarihi itibariyle ayrılmış olacağım. Görevi devraldığım günden bugüne, okulumuzu bir adım ileriye taşıyabilmek için ekip çalışmasına olan inancımla ekipçe gayret sarf ettik. Okulumuzu Malatya’mızın en çok tercih edilen, bilimsel, sosyal kültürel, sportif etkinliklerde en başarılı okulu olması hedefiyle yola çıktık ve Yüce Rabbime Şükürler olsun ki bugün;

Malatya’mızın her yönüyle tercih edilen, mezun öğrencilerimizin Türkiye Şampiyonu olduğu ve en güzel liselere yerleştiği,  birincilikler alan bir okul olarak Kazım Karabekir İlkokulu’nu zirveye taşımanın mutluluğuyla, bugüne kadar eğitim uğruna haftanın her gününü ve günün her saatini işimize adamış olmanın vermiş olduğu gönül rahatlığı ile ulusal ve uluslararası bir çok başarılıçalışmalara imza atmanın gururuyla görevimi devrediyorum.

Meslek hayatım boyunca, bize emanet edilen çocuklarımızı vatanına, milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek, akıl ve kalplerine hitap ederek, onları toplumun örf adet, gelenek ve göreneklerindeki güzelliklerle donatmak ve geleceğe taşımak için her alanda büyük bir çaba gösterdik. Umarım faydalı olmuşuzdur. Çocuğun gelişiminde faydası olan sosyal etkinlikleri ders kadar önemsedik. Ve cesaret isteyen mükemmel etkinlikler, geziler vb. düzenledik. İşimizi yaparken hiç kimsenin siyasi fikrine bakmadan kuralları herkes için eşit uygulamaya çalıştık. İnşallah başarılı olmuşuzdur.

Görev yaptığım bu süreçte AİLEM gibi gördüğüm ve fedakârca çalışan Kazım Karabekir İlkokulu’nun tüm personeline, sorumluluk bilinciyle her gün severek dersine gelen tüm öğretmen arkadaşlarıma, samimiyet ve özveriyle okulumuzu bugününe taşımama destek olan idareci arkadaşlarıma, her konuda bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliğimizin tüm başkan ve üyelerine, her birini evlat bilip üzerine titrediğimiz öğrencilerimize, onların saygıdeğer ailelerine, bizleri maddi ve manevi anlamda destekleyen tüm paydaşlara ve işimden dolayı geri planda bıraktığım aileme çok teşekkür ediyorum.

İnsanız Eksik kaldığımız noktalar olsa da sayenizde birçok hedefimize ulaştık. En önemlisi huzurlu, birbirine güven duyan kocaman bir aile olduk. Hizmet etme telaşı ve çabası içerisinde farkında olmadan, kasıt taşımayan hatalarımız, sitemlerimiz, hassasiyetlerimiz olmuş olabilir. Fark etmeden kalbini kırdığım üzerimde hakkı olan varsa haklarını helal etsinler. Benden yana hepinize helal olsun.Yeni görev yeriimiz Gazi İlkokulu.Kapımız her zaman sizlere açıktır.Bekleriz.

Okulumuzda görevi devralacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Kalın sağlıcakla…

Orhan TOKMAK

Haz

Kazım Karabekir Paşa'nın hayatını konu alan bilgi yarışması sona erdi. Yarışmada dereceye giren 100 öğrenci proje kapsamında feribot türü başta olmak üzere bir dizi etkinliklerle ödüllendirildi.Etkinlikler:

İskelede balon uçurtma

Madalya Töreni

Feribot gezisi

Köfte ekmek ikramı

EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Ock

BU KIŞ ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ KAZIM KARABEKİR İLKOKULU, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ VE TUDOP İŞBİRLİĞİYLE

KÖY OKULLARINDA İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN DÜZENLENEN YARDIM KAMPANYASINDA TOPLANAN YARDIM MALZEMELERİ YOLA ÇIKTI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ  TEŞEKKÜRLER.