BİRÇOK ETKİNLİĞİN YER ALDIĞI ŞENLİK BÜYÜK BİR COŞKU VE KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ.

BELEDİYE TARAFINDAN MİNİKLERİMİZE ÇEŞİTLİ YİYECEKLER DAĞITILDI.

TEŞEKKÜRLER MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

SATRANÇTA İL İKİNCİSİ OLDUK.

MİNİKLER(B) SATRANÇ İL TURNUVASINDA KIZ TAKIMIMIZ İL 2.Sİ OLMUŞTUR.

EMEK VEREN NİHAT TAŞTAN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜRLER

ÇEVRE MÜFETTİŞİ ETKİNLİĞİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği " Çevre Müfettişi" temalı etkinlik millet bahçesinde gerçekleşti.

Etkinliğe katılan 4C ve 4D sınıfı öğrencilerine şapka, tişört ve çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

4C sınıfı ve Nesrin Durmuş öğretmenimize ve 4D Sınıfı ve Raziye Sevin Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen okulumuzun da ortak olduğu ERASMUS+ KA121 SCH-VET Akreditasyon projesi kapsamında Çekya Pragta iş başı gözlem eğitimimiz sona erdi.

Proje etkinliğindeki katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, İl Arge ekibine, Burak Bey'e, proje ekibindeki arkadaşlara ve bizi konuk eden Pragtaki yetkililere teşekkür ederiz.

May

ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISIYLA BATTALGAZİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ETKİNLİKTE OKUL HALK OYUNLARI EKİBİMİZ GÖSTERİ YAPTILAR.

ÖĞRENCİLERİMİZ SONRADA TUR OTOBÜSÜYLE BATTALGAZİ'NİN TARİHİ TURİSTİK YERLERİNİ GEZDİLER

May

MALATYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN OKULUMUZUN DA ORTAK OLDUĞU ERASMUS+ KA121 SCH-VET AKREDİTASYON PROGRAMI AÇILIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.