MALATYA / BATTALGAZİ - Kazım Karabekir İlkokulu

Ve Bir Öğretmen,

Dünyayı değiştirebilir.

Kas

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİNE REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN MAHREMİYET EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Kas

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize organ bağışı ile ilgili eğitim verildi

HALK OYUNLARI EKİBİMİZ YEŞİLYURT ÇOCUK KİTAPLARI FESTİVALİ AÇILIŞINDA

MİNİK HALK OYUNLARI EKİBİMİZ YEŞİLYURT BELEDİYESİ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN BERABER GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇOCUK KİTAPLARI FESTİVALİ AÇILIŞINDA GÖSTERİLERİNİ SUNDULAR

#Sayın Valimiz ve değerli protokolü karşılama

Kas

YASEMİN HANIM VE GÖKHAN BEY'İN ÖNCÜLÜĞÜNDE BÜYÜKLER HALK OYUNLARI EKİBİ 29 EKİM CUMHURiYET BAYRAMI İL RESMİ TÖRENLERİNDE MUHTEŞEM BİR GÖSTERİ SUNDULAR

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMLERİNE DESTEK OLMAK VE AİLE YAPISINA KATKI SAĞLAMAK İÇİN SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

KATILIMLARI İÇİN VELİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

MATEPRATİK PROJESİ BAŞLIYOR

Malatya genelinde uygulanacak olan Matepratik projemiz başlıyor.

Kazım Karabekir İlkokulu'ndan Malatya'daki ilkokul öğretmenlerine proje mentörlüğünü yapacak olan öğretmenlerimiz Hatice AKYÜZ, Sunay YILDIRIM, Handan TÜRKMEN ve Demet İNCEBAY;

masal, şiir, fıkra, matematik devreleri, Web2 araç kullanımı ve daha bir çok etkinliği hayata geçirerek tüm sınıfların matematik müfredatına uyumlu etkinliklerle projede aktif rol alacaklar.

Sürece katılmak isteyen öğretmenlerimize kalite etiketi kazandıracak olan proje aynı zamanda çok faydalı olacak ve öğrencilere matematik dersini daha eğlenceli hale getirecektir.

ERASMUS DAYS ETKİNLİĞİ

MALATYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS OKUL EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DA UYGULANAN VE YURT DIŞINDA DA İŞ BAŞI GÖZLEM YAPTIĞIMIZ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE KAPSAYICILIK PROJELERİNİN FAALİYET SONU PROGRAMI VE SERGİSİ MÖVENBİCK OTELDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EMEK VEREN, DESTEK OLAN, STANDIMIZI ZİYARET EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Haz

2022 E TWİNNİNG KALİTE ETİKETİ TAKDİM TÖRENİNDE UZAKLAŞTIKÇA YAKINLAŞIYORUZ PROJEMİZİN KALİTE ETİKETLERİNİ ALDIK.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN SUNAY YILDIRIM, DEMET İNCEBAY, VE HATİCE AKYÜZ KALİTE ETİKETLERİNİ ALIRKEN, PROJEMİZİN ULUSAL

KALİTE LEVHASINI OKUL MÜDÜRÜMÜZ ORHAN TOKMAK ALDI.

PROJEMİZİN SUNUMUNU İL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HATİCE ÖZDEMİR'E YAPTIK.

AYRICA KALİTE ETİKETİ TAKDİM TÖRENİ SUNUCULUĞUNUDA YİNE OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN HANDAN KÖTÜĞ ÖĞRETMENİMİZ YAPTI.

ÖĞRETMENLERİMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz